fbpx
Skip to main content

Kampeerplaatsen

Je kunt op Camping De Bearshoeke kamperen met een camper, caravan, vouwwagen of tent. De camping beschikt over ruime plaatsen met een 6 ampère elektra aansluiting.

Op ons terrein vind je zowel zonnige als schaduwrijke plaatsen, ook zijn diverse plaatsen voorzien van een tegelplateau wat zorgt voor veel comfort in je voortent.

Uiteraard kun je ook een plaats bespreken waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de Oudegaaster Brekken!

Kampeerplaatsen 1
Kampeerplaatsen 2
Kampeerplaatsen 3
Kampeerplaatsen

Handig om te weten...

  • Honden zijn toegestaan op onze camping, mits aangelijnd. Zorg zelf voor het opruimen van uitwerpselen en hou rekening met je buren
  • Stroomverbruik wordt per kampeerplaats gemeten en reken je af bij vertrek.
  • Neem gerust je eigen boot, sup of surfboard mee naar onze camping. Onze plekken zijn ruim genoeg voor het opstellen van een handtrailer. Voor grotere boten hebben we een trailerhelling op ons terrein beschikbaar, en je kunt hiervoor een ligplaats huren gedurende je verblijf.
  • Reserveer nu je kampeerplaats

    Selecteer in onderstaand filter de gewenste maand en je reisgezelschap, en maak een keuze uit de geboden mogelijkheden voor meer info over prijzen.
    Onderstaande prijzen geven alleen de verschuldigde kampeergelden op basis van je reisgezelschap en aantal nachten weer. Je voegt in de boeking je kampeermiddelen en andere opties toe voor de totaalprijs.

    Op al onze offertes en overeenkomsten voor kampeerplaatsen zijn de RECRON Voorwaarden Toeristisch Verblijf van toepassing.